9 Haziran 2012 Cumartesi


Yıkım Geri Dönüşüm Dergisindeyiz…

İki ayda bir yayımlanan Yıkım Geri Dönüşüm Türkiye dergisinin ilk sayısının haber konusuyduk.
Kendi klasmanında kalite, performans ve fiyat üçgeninde lider durumda olan ülke ana bayisi olduğumuz İsveç Husqvarna DXR 310 uzaktan kumandalı yıkım robotu Apa yayıncılık tarafından iki ayda bir yayımlanan Yıkım Geri Dönüşüm Türkiye dergisinin Mayıs-Haziran sayısında haber konusu oldu.
Amerikan yıkım-kırım sektörünün yüklenici firmalarından BlueGrass adlı firmanın Husqvarna yıkım robotuyla ilgili tecrübelerinin yayımlandığı ilgili haberi aşağıda görebilir ve okuyabilirsiniz.
Geçtiğimiz günlerde yasalaşan Kentsel Dönüşüm program kapsamında yoğun ilgi görmesi beklenen Husqvarna yıkım robotu aynı zamanda çimento sanayinde kiln temizleme işleri başta olmak üzere çok farklı sektörlerde ekonomik ve kolay çözümler sunuyor. Hassasiyet isteyen hastane, müze, havaalanı gibi yerlerin restorasyon ve/veya yıkım çalışmalarında sahip olduğu Blue Tooth teknolojisiyle donatılmış uzaktan kumanda modülü ile yüklenici firmaların işlerini kolaylaştırdığı gibi zamandan ve işçilikten kazandırarak karlılıklarını da artırıyor.
Bir diğer sektör lideri AnbaRapor dergisinde yer alan reklamlarımızı görmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Husqvarna robotlarını iş başında görmek için tıklayınız.
Husqvarna Robot Reklamı
Çullas Orman Bahçe ve Tarım Mak. Tic. Ltd. Şti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder