20 Haziran 2012 Çarşamba

Sizlere 2012 Yılının En Karlı İşlerinden Birini Sunuyoruz


Sizce ülkemizde 2012 yılında yapılabilecek en karlı işlerden biri nedir?
“Çok zor… Artık öyle bir iş kalmadı.” diyorsanız yanılıyorsunuz.
Saadet zinciri ya da benzeri “Gelin katılın hemen zengin olun!” diyen bir girişimden bahsetmiyoruz. Tam tersine severek yapabileceğimiz, emek ve zaman ayırabileceğimiz ve en önemlisi karlı kazançlar elde edebileceğimiz bir girişimden bahsediyoruz.
Yeni bir icat değil bu. Malumunuz artık günümüzde “ne yaptığınız” değil “nasıl yaptığınız” önemli. Dikkat ederseniz dünya üzerinde hemen hemen bütün sektörler dolu ve mevcut rekabetiyle bir o kadar da iddialı. Ta ki suyla çalışan bir mekanizma gibi devrim niteliğinde bir icat yaptıysanız ya da günümüz teknoloji çağında aranan bir yazılım uzmanı iseniz sizi bundan müstesna tutuyoruz. Anlatmaya çalıştığımız bildiğimiz geleneksel bir ticaret. Alıyoruz satıyoruz. Arzu edersek servisini de sunuyoruz. Ve hepsinden önemlisi bunu dünyanın yaşayan en eski firmalarından biri olan 330 yıllık bir İsveç markasının gücünü arkamıza alarak yapıyoruz.
“Peki nedir?” diyorsanız okumaya devam edin.
“Ekmeğimi taştan çıkarıyorum!” diye göğsünüzü gere-gere yaptığınız işi söyleyebileceğiniz bir girişim:Husqvarna İsveç Beton Kesme ve Delme Makineleri Bayiliği.
Karot işi mi?” Evet, ama daha fazlası,
Hidrolik beton kesme sistemleri mi?” Evet, ama daha fazlası,
Asfalt kesme derz işi falan mı?” Evet, ama daha fazlası.
Elmas testereler mi” Evet, ama daha fazlası; hem de çok daha fazlası.
Gelin kolaylaştıralım. Aşağıdaki sorulara cevabınız evet’se bu karlı girişim tam size göre demektir.
- Mevcut iş yerinizde ya da kurmayı planladığınız iş yerinde bu işin vitrini olabilecek, ürünleri sergileyebilecek minimum 5m2 bir yer ayırabilir misiniz?
- Bulunduğunuz bölgedeki inşaat firmalarıyla, tadilat işi yapan firmalarla, doğal gaz tesisat işleri yapan firmalarla, müteahhitlik hizmeti veren firmalarla, yapı denetim firmalarıyla tanıtım amaçlı iletişim kurabilir misiniz?
- Web sitemize vakit ayırıp ürünlerimizin neler olduğunu okuyup inceleyebilir misiniz? Uygulama filmlerini seyredebilir misiniz?
Evet, hepsi bu kadar. Öyle karmaşık bayilik anlaşması sunup, teminatlar isteyip, sizleri zorlamıyoruz. Aradığımız tek şey doğru-dürüst bir şekilde çalışıp, fiyat politikamıza uyup, markaya layık hareket edebilecek müteşebbisler.
“Peki, bayi olunca neler oluyor, nasıl oluyor” diye soracak olursanız; izah edelim.
- İnternet üzerinden aktif reklam kampanyası, sektörel ilanlar ve fuar gibi başlıca pazarlama faaliyetleri hali hazırda tarafımızdan yürütülüyor. Eğer bu makinelerin servisini de verebilecek kapasitedeyseniz tarafımızdan sizlere müşteri yönlendirmesi oluyor.
- Katalog, poster, kıyafet vb promosyonel pazarlama kalemlerinde desteğimiz olabiliyor.
- Size verilen bayi kimliği ve şifresi ile internet üzerinden müşterilerinizden tahsilât yapabilip nezdimizdeki hesabınıza alacak olarak yazdırabiliyorsunuz.
- Aynı şekilde bayi kimliği ve şifresi ile Husqvarna destek hattına bağlanabilip her türlü eğitici görsellere, yedek parça listelerine, kullanım kılavuzlarına, digital görsellere kısacası satış ve pazarlamada ihtiyacınız olabilecek her türlü enstrümana ulaşabiliyorsunuz.
- Yanınıza 30 yılı aşkın süredir Türkiye’de Husqvarna İsveç’in Orman-bahçe ürünlerinde ana distribütörlüğünü yapan, gerek servis ve yedek parça stoğu gerekse ürün çeşidinde Türkiye sathına yayılmış bayileri ve servis istasyonlarıyla müstesna bir yere sahip olan Çullas Grubu almış oluyorsunuz. Bunun verdiği güçle bizimle beraber Husqvarna İnşaat Makineleri sektörüne giriş yapmış oluyorsunuz. İlerisi için ne kadar büyük fırsatın başlangıcında olduğunuzu hissedebiliyorsunuzdur.
Günümüz inşaat sektörü ve şehirleşme faaliyetleri ile gayet cazip hale gelen ve ülkemizde 250 milyon liralık bir hacme sahip olup anbean gelişmekte olan bu piyasada sizlerin de yer ve pay alması için tek yapmanız gereken bizlerle irtibat kurmak.
Bir de sizler için aşağıya nelerden bahsettiğimizi özetleyen harika bir video ekledik. İzlemeyi unutmayın.
Arayın konuşalım (216) 519 88 82 – dahili (119) ya da isterseniz buradan bize yazın; size en kısa zamanda dönelim.
İleride köşeler kapılmadan bu karlı fırsatı beraber değerlendirelim.
Mustafa U. Kalelioğlu
Husqvarna İnşaat Makineleri
Satış ve Pazarlama Müdürü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder