28 Haziran 2012 Perşembe

Karot ve Hafif İnşaat Makinelerinin Yeni Adresi

Karot ve Hafif İnşaat Makinelerinin Yeni Adresi www.karotaga.com Yayına Girmiştir.
Hakkımızda
Ana aktivitesi İthalat, Satış ve Pazarlama olan firmamız Çullas’ın taşıdığı markalardan biri olan İsveç menşeli Husqvarna, Orman Bahçe ve Tarım makinelerinin yanı sıra Hafif İnşaat Makinelerinin de üreticisidir. Husqvarna İsveç, dünyanın yaşayan en eski firmalarından biri olup, bulunduğu sektörlerde dünyanın en güçlü firmalardan biridir.

Husqvarna’nın Türkiye Ana Distribütörü olan firmamız, beton kesme ve yüzey hazırlama amaçlı kullanılan Hafif İnşaat Makineleri’nin internet üzerinden alıcıyla direk buluşması ve bilgi paylaşımıyla sektörel bir referans olması adına www.karotaga.com isimli web sitesini kurmuştur.

Gerek merkezi gerekse ülke sathına yayılmış yetkili bayi ve servis noktalarıyla 30 yılı aşkın bir süredir sizlere hizmet eden firmamız haliz hazırda internet ortamında bayileriyle enteraktif uygulamalar gerçekleştirip mevcut ticareti kolaylaştırmaktadır. Bu tecrübelerin ışığında şimdi de sizlere, bizden direk olarak rahat bir şekilde alışveriş yapabileceğiniz www.karotaga.com isimli bu sitemizi sunuyoruz.

Firmamız ve ülke distribütörü olduğumuz diğer markalar hakkında ayrıntılı bilgiye kurumsal sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bahsetmekte fayda gördüğümüz bir nokta daha var. Husqvarna markasını sadece ve sadece biz ve tarafımızdan onaylı bayilerimiz satabilmektedir. Bu yüzden marka, fiyat, servis ve teslimat konusunda değişik web sitelerinden edindiğiniz bilgileri lütfen tarafımıza teyit ettiriniz. Mevcut ürün ve görsel malzemelerin yüksek kalitesinden dolayı haberimiz olmadan bunlar izinsiz kullanılabilmektedir.

Uygun fiyat ve ödeme koşulları, Doğru ürün, Bol Yedek Parça, Satış Sonrası Hizmet ve Servis, ve Müşteri Memnuniyeti noktalarında direk olarak Husqvarna ile muhatap olmanın rahatlığını siz de yaşayın.

Keyifli alışverişler.

Çullas Grup.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder