14 Haziran 2012 Perşembe

Üst Sınıf Elektrikli Duvar Kesiciler Geliştirildi


Üst Sınıf Elektrikli Duvar Kesiciler Geliştirildi
Husqvarna geliştirilmiş modeller olan WS 482 HF ve WS 440 HF ürünlerini piyasaya sürdü. Ürünlerin yüksek verimlilik ve daha kolay kontrol sağladığı tespit edildi. Bu yazı kullanıcıların Husqvarna’nın geliştirilmiş güçlü duvar kesim sistemleri olan WS 482 HF ve WS 440 HF modellerini nasıl bulacağıyla ilgilidir. Yeni modellerde elektronik sistem geliştirildi, daha dayanıklı bıçak koruyucuları eklendi ve iki modelde kablosuz uzaktan kumanda sistemiyle daha rahat kontrol edilebilir hale getirildi.
Gelişim Aşaması
Husqvarna’nın bu gelişimi yapmadaki amacı müşterilerine yenilikçi ürünler sunmak ve ürünlerdeki verimliliği arttırmaktır. Testerelerin iç aksam, dış aksam ve menzillerini geliştirdik bu da tamamen yeni olan tasarımımıza büyük sonuçlar verdi. Amacımız, her daim kullanıcıların daha hızlı çalışmasını ve daha pürüzsüz iş çıkmasını sağlamaktır.” diyor Husqvarna İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemeleri Ürün Müdürü Lars Gustafsson.
Yeni tasarımın verdiği sonuçlar yüksek verimlilik ve dayanıklılık. Beton kesicinin baş kısmına yeni elektronik sistemler eklenerek güncelleştirildi. Ek olarak; bu iki testerenin de elektrikli güç ünitesi yeni elektrikli ekipmanlarla güncellendi, yeni anakart ve yeni yazılımlar eklendi. Dış modifikasyon olarak bıçak koruyucuları alüminyum oldu bu da ürünün daha dayanıklı, güçlü ve kolay kullanılabilir olmasını sağladı. Bir diğer değişiklik de WS 482 HF de olduğu gibi WS 440 HF de uzaktan kumanda ile rahatça kontrol edilebilir duruma geldi. Kullanıcılar 3.5 inch lik renkli ekranda tüm bilgileri rahatça görebilirler. Uzaktan kumanda mantıksal menülerle donatıldı ve kolay kullanabilir hale geldi.
Gerçekler
WS 482 HF Özellikleri
• Güçlü, su soğutmalı, elektrikli motor 19Kw lık etkileyici bir dönüş gücü üretiyor. Buna rağmen makinenin ağırlığı 28 kg’dır.
• Kesim: 730mm’ye kadar kalın güçlendirilmiş beton, tuğla vb. malzeme kesebiliyor.
• Simetrik yörüngesi sayesinde yolları çift taraflı kesebiliyor.
• Bıçakların yönleri uzaktan kumandayla değişebiliyor, istediği yöne de su atımı yapabiliyor.
• PP 480 HF’ nin ağırlığı sadece 23,4 kg’ dır, kompakt ve hafif olması sebebiyle taşınması çok kolaydır. Güç çıkışı 20 kW’ dır.
WS 440 HF Özellikleri
• Güçlü, su soğutmalı, elektrikli motor 13Kw’ lık etkileyici bir dönüş gücü üretmektedir. Buna rağmen makinenin ağırlığı sadece 25kg’dır.
• Kesim: 530mm’ye kadar kalın güçlendirilmiş beton, tuğla vb. malzeme kesebiliyor.
• Simetrik yörüngesi sayesinde yolları çift taraflı kesebiliyor.
• Bıçakların yönleri uzaktan kumandayla değişebiliyor, istediği yöne de su atımı yapabiliyor.
• PP 440 HF’ nin ağırlığı sadece 18 kg’ dır, kompakt ve hafif olması sebebiyle taşınması çok kolaydır. Güç çıkışı 15 kW’ dır. Uzaktan kumandayı kullanmak gayet kolaydır. Kullanıcılar 3.5 inch’ lik renkli ekranda tüm bilgileri görebilmektedirler. Birkaç tuşla tüm hareketleri yönetebilirsiniz.
Tüm yeni parçalar ve aksesuarlar WS 482 HF ve WS 440 HF nin eski versiyonlarıyla uyumludur. Yeni geliştirilmiş modeller Nisan ayından beri satıştadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder